Magazinul nu este lansat - Cautam investitor Sau Cumparator Magazin Online - Pentru detalii va rugam folositi formularul de contact

Seminte de ceapa rosie RED ZEPPELIN F1, 250000 seminte

Cod produs: Sem-106
Unitate de masura: 250.000 sem
Categorie produse: Seminte de ceapa,
Producator: Seminis
Rosie
Pret final:
1295.80 lei

Red Zeppelin F1 este un hibrid de ceapã de zi lungã, de la Seminis, de culoare rosie recomandat pentru cultura între 40-50° latitudine. Maturitate de 95-100 zile de la semãnat.

Culoarea bulbilor este rosie, forma sfericã, dimensiune mare, prezintã potential ridicatã de pãstrare (în conditii propice).

Rezistentã la FBR (Fusarium basal rot, Fusarium oxysporum f.sp. cepae)-rezistenitã intermediarã, PRR (Pink root rot, Phoma terrestris)-rezistentã intermediarã.

Destinat atât pentru consum în stare proaspãtã cât si pentru industrializare.

Poate fi pãstrat pe termen lung.

Ambalaj - Ambalaj 250.000 seminte
Zile de maturitate - 100 zile
Forma fruct - Rotund
Cantitate - 250,000 seminte
Culoare - Rosu
Metoda de Insamantare(sadire) - Direct
Perioada sadire - Primavara
Tip produs - Seminte ceapa rosie

NOTA:
Toate preturile afisate sunt in LEI (RON) si contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsul din magazin. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Inainte de achizitiona un produs cereti informatii de actualitate si exacte despre produs, ignorand ceea ce este descris si prezentat in site.