Magazinul nu este lansat - Cautam investitor Sau Cumparator Magazin Online - Pentru detalii va rugam folositi formularul de contact

Seminte de morcov NEBULA F1, 100000 seminte

Cod produs: Sem-115
Unitate de masura: 100.000 sem
Categorie produse: Seminte de morcov,
Producator: Seminis
Tip Nantes
Pret final:
293.26 lei

Nebula F1 este un hibrid semi-târziu de morcov tip Nantes, de la Seminis, foarte productiv. Maturitatea este de aproximativ 125-130 de zile de la semãnare. Foliaj sãnãtos si erect. Rãdãcini foarte puternice si uniforme ceea ce determinã un randament excelent al culturii. Morcovii au formã cilindricã si au o lungime mare (19-22 cm) si un diametru de 2,5-3,5 cm, în orice conditii si la orice densitate a plantelor pe hectar. Culoare portocalie si gust excelent. Radacinile sunt rezistente la crapare si ramificare.

Este potriovit pentru cultivare in soluri grele.

Prezintã calitãti excelente pentru pãstrare, are rezistentã foarte bunã la crãpare si rupere.

Destinatie atât pentru consum în stare proaspãtã cât si pentru pãstrare pe termen mediu (aproximativ 6-7 luni).

Densitatea la hectar recomandatã esce de 1.300.00-1.800.000 de seminte.


Zile de maturitate - 130 zile
Forma fruct - Cilindric
Perioada recoltare - Semitardiv
Culoare - Portocaliu
Metoda de Insamantare(sadire) - Direct
Mediu insamantare - Culturi in camp deschis
Perioada sadire - Primavara
Inaltime - 19-22 cm
Tip produs - Seminte morcovi

NOTA:
Toate preturile afisate sunt in LEI (RON) si contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsul din magazin. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Inainte de achizitiona un produs cereti informatii de actualitate si exacte despre produs, ignorand ceea ce este descris si prezentat in site.