Magazinul nu este lansat - Cautam investitor Sau Cumparator Magazin Online - Pentru detalii va rugam folositi formularul de contact

Seminte de pepene verde BONTA F1, 250 seminte

Cod produs: Sem-80
Unitate de masura: 250 sem
Categorie produse: Seminte de pepeni verzi,
Producator: Seminis
Tip Crimson, Sferic
Pret final:
58.65 lei

Bonta F1 este un hibrid extra-timpuriu de pepene verde de tip Crimson. Perioada de vegetatie este de aproximativ 60-65 de zile de la transplantare. Plantele sunt viguroase si ofera o buna protectie solara. Forma fructelor este sferica si dungile specifice pepenilor verzi de tip Crimson. Dimensiunile pepenilor sunt aproximativ 29x24 cm si greutatea de 8-10 kg si sunt deosebit de uniforme. Pulpa fructelor este foarte dulce si crocanta, de culoare rosu intens. Rezistenta sporita la transport.

Este un hibrid ideal pentru hypermarket-uri. Este foarte potrivit pentru cultivare in camp deschis si pentru culturi extra-timpurii in tunele joase.

Densitatea recomandata de semanat/plantat este de 9.000 - 10.000 plante/ha.

Rezistenta la: A (Anthracnose, Colletotrichum orbiculare, Race I), F (Fusarium wilt, Fusarium oxysporum f.sp. iveum, Race I,) - rezistenta intermediara.

Ambalaj - Ambalaj 250 de seminte
Zile de maturitate - 65 zile
Forma fruct - Rotund
Cantitate - 250 seminte
Perioada recoltare - Extra-timpuriu
Culoare - Verde
Metoda de Insamantare(sadire) - Direct
Mediu insamantare - Culturi in camp deschis
Perioada sadire - Primavara
Diametru - 29x24 cm
Greutate medie fruct - 8-10 kg
Tip produs - Seminte pepene verde

NOTA:
Toate preturile afisate sunt in LEI (RON) si contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsul din magazin. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Inainte de achizitiona un produs cereti informatii de actualitate si exacte despre produs, ignorand ceea ce este descris si prezentat in site.