Magazinul nu este lansat - Cautam investitor Sau Cumparator Magazin Online - Pentru detalii va rugam folositi formularul de contact

Seminte De Pepene Verde Arashan F1, 1.000 Sem

Cod produs: Syh-51
Unitate de masura: 1.000 sem
Categorie produse: Seminte de pepeni verzi,
Producator: Syhgenta
70-75 Zile, Rotund-oval, 10,12 Kg, Coaja Dungata, Tip Top Gun
Pret final:
270.32 lei

Seminte de pepeni verzi Arashan F1, Syngenta

Arashan F1 a demonstrat calitati deosebite in ceea ce priveste productivitatea la hectar, si o calitate interna si externa a fructului deosebita. Se remarca, mai ales prin vigoarea mare a plantelor, influentand toleranta la frig in cazul plantarilor timpurii, si nu necesita fertilizare abundenta cu azot, planta fiind de vigoare mare.

Fructele sunt bine acoperite de foliajul dezvoltat al plantei, care le protejeaza impotriva arsurilor solare puternice din timpul verii.


Caracteristici:

maturare semitimpurie (75 de zile);
planta cu vigoare mare;
fructul cantareste 8-12 kg;
culoarea miezului este rosu-inchis;
miezul este dulce;
productie mare la hectar;

Recomandari tehnologice:

in cultura nealtoita, densitatea sa nu depaseasca 6000 plante/hectar;
nu necesita irigare abundenta - plantele sunt viguroase, cu sistem radicular dezvoltat;
nu necesita fertilizare excesiva cu azot

Rezistenta la boli (Co:1; Fon:1) - intermediara

NOTA:
Toate preturile afisate sunt in LEI (RON) si contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsul din magazin. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Inainte de achizitiona un produs cereti informatii de actualitate si exacte despre produs, ignorand ceea ce este descris si prezentat in site.