Magazinul nu este lansat - Cautam investitor Sau Cumparator Magazin Online - Pentru detalii va rugam folositi formularul de contact

Seminte De Tomate Cabinet F1, 500 Sem

Cod produs: Syh-13
Unitate de masura: 500 sem
Categorie produse: Seminte de tomate,
Producator: Syhgenta
Semidet, Timpuriu, 140-170 G, Vegetativ, Toleranta La Nematozi, Necesita Fertiliare Suplimentara Cand Pe Ciorchine Sunt Mai Mult De 6 Fructe
Pret final:
198.40 lei

Seminte de tomate Cabinet F1, Syngenta

Cabinet F1 are crestere semideterminata.

Fructul are forma rotunda si este rosu-intens la culoare. Pigmentul nu este afectat de intensitatile reduse ale luminii. Cresterea ordonata a plantelor face posibila intretinerea usoara.

Necesarul de azot la Cabinet F1 este mai mic decat la hibrizii generativi (Ivet F1). Suporta mai bine temperaturile aflate in afara intervalului optim.

 

Rezistenta la boli:

Rezistenta ridicata (HR):

Mozaicul tutunului (TMV:0);
Virusul mozaicului tomatelor (ToMV:0-2);
Ofilirea tomatelor (fuzarioza) (Fusarium oxysporum f.sp. Lycopersici);
Verticilioza (Verticillium dahliae);
Rezistenta intermediara (IR):

Nematozii tomatelor (Meloidogyne arenaria, M.incognita, M.javanica).

NOTA:
Toate preturile afisate sunt in LEI (RON) si contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsul din magazin. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Inainte de achizitiona un produs cereti informatii de actualitate si exacte despre produs, ignorand ceea ce este descris si prezentat in site.