Magazinul nu este lansat - Cautam investitor Sau Cumparator Magazin Online - Pentru detalii va rugam folositi formularul de contact

Seminte De Tomate Delfine F1 (stok), 500 Sem

Cod produs: Syh-01
Unitate de masura: 500 sem
Categorie produse: Seminte de tomate,
Producator: Syhgenta
Nedet, Semitimpuriu, 130-150 G Vegetativ, Gust Excelent
Pret final:
231.88 lei

Seminte de tomate Delfine F1

Delfine F1 este un produs ce leaga foarte bine si in conditii de stres termic. Se recomanda pentru productia in sere incalzite sau neincalzite, dar si in camp deschis, unde se obtin productii ridicate. Fructul are 130-150 de grame (diametru 67-77 mm) si face trecerea de la fructele medii la cele mari.

Rosiile sunt rotunde, foarte ferme si uniforme, cu gust foarte bun. Ciorchinele au o lungime medie iar coacerea fructului se face din alb.

Rezistenta la boli:

Rezistenta intermediara:

Nematozii tomatelor (Meloidogyne arenaria, M.incognita, M.javanica)
Rezistenta ridicata:

Ofilirea tomatelor (Fusarium oxysporum f. sp. Lycopersici);
Patarea cenusie (Stemphylium spp.)
Patarea cenusie a frunzelor de solanacee (Stemphylium solani);
Virusul mozaicului tomatelor (ToMV 0-2);
Verticilioza (Verticillium dahliae).
ITI MAI RECOMANDAM SI:

NOTA:
Toate preturile afisate sunt in LEI (RON) si contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsul din magazin. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Inainte de achizitiona un produs cereti informatii de actualitate si exacte despre produs, ignorand ceea ce este descris si prezentat in site.