Magazinul nu este lansat - Cautam investitor Sau Cumparator Magazin Online - Pentru detalii va rugam folositi formularul de contact

Seminte de tomate VENEZIA F1, 500 seminte

Cod produs: Sem-27
Unitate de masura: 500 sem
Categorie produse: Seminte de tomate,
Producator: Seminis
Pentru Sere, Solarii Si Camp
Pret final:
207.33 lei

Venezia F1 , este un hibrid foarte flexibil de rosii cu crestere nedeterminata. Maturitatea hibridului este foarte timpurie – aproximativ 7-10 zile mai timpuriu decat Marissa F1. Performante foarte bune ciclul I, fiind tolerant la temperaturi mai scazute. Marimea fructelor este medie spre mare, cu greutate de 170-190gr in medie (in functie de conditiile locale), rezistenta si fermitate excelente. Productia este concentrata pe primele 6 internoduri. Distanta dintre internoduri este redusa. Inflorescentele sunt puternice si uniforme, cu 5-7 fructe cu coacere uniforma. Forma fructelor este sferica, foarte uniforma. Fructele au fermitate excelenta si prezinta rezistenta  la transport. Venezia F1  prezinta o gama foarte larga de rezistente (inclusiv la nematozi) si are un potential deosebit de productie de fructe uniforme de calitate superioara.

Rezistente: ASC (Alternaria stem canker, Alternaria alternata f.sp lycopersici); F 1, 2 (Fusarium wilt, Fusarium oxysporum f.sp. lycopersici, Race 1 & 2); N (Southern root-knot nematode, Meloidogyne incognita, M. arenaria, M. javonica); St (Gray leaf spot, Stemphylium solani); ToMV (Tomato mosaic virus, Strain 0); TSWV (Tomato spotted wilt virus); V 1 (Verticillium wilt, Verticillium albo-atrum, V. dahliae, Race 1)

Venezia F1 este un hibrid recomandat pentru cultura in sere si solarii neincalzite pe tot parcursul anului, cu performante foarte bune si in camp deschis in timpul verii, pe araci.

Ambalaj - Ambalaj 500 de seminte
Ciclu de crestere - Anuala
Forma fruct - Rotund
Cantitate - 500 seminte
Perioada recoltare - Extra-timpuriu
Culoare - Rosu
Mediu insamantare - in sere si solarii neincalzite pe tot parcursul anului, cu performante foarte bune si in camp deschis in timpul verii, pe araci.
Temperatura germinare - 25-30 grade Celsius
Greutate medie fruct - 170-190 g
Tip produs - Seminte rosii

NOTA:
Toate preturile afisate sunt in LEI (RON) si contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsul din magazin. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Inainte de achizitiona un produs cereti informatii de actualitate si exacte despre produs, ignorand ceea ce este descris si prezentat in site.