Magazinul nu este lansat - Cautam investitor Sau Cumparator Magazin Online - Pentru detalii va rugam folositi formularul de contact

Seminte de vinete MIRABELLE F1, 1000 seminte

Cod produs: Sem-88
Unitate de masura: 1.000 sem
Categorie produse: Seminte de vinete,
Producator: Seminis

Pret final:
94.12 lei

Mirabelle F1 este un hibrid timpuriu de vinete, de la Seminis, cu perioadã de vegetatie de aproximativ 68 de zile de la plantare. Plantele sunt viguroase si au un sistem radicular profund. Rãspunde pozitiv (cantitativ si calitativ) la aplicarea fazialã echilibratã a îngrãsãmintelor chimice si foliare. Fructele sunt de culoare neagrã, au formã ovalã alungitã (23x5cm) si greutate medie de 200-300 gr, pulpa prezintã un procent scãzut de seminte.

Se preteazã plantãrii atât în câmp cât si în solarii si are o fructificare foarte bunã chiar si în conditii de temperaturã ridicatã.

Productia este destinatã atât consumului în stare proaspatã cât si industrializãrii.

Ambalaj - Ambalaj 1000 seminte
Zile de maturitate - 70 zile
Forma fruct - Alungit
Cantitate - 1000 seminte
Perioada recoltare - Timpuriu
Culoare - Negru
Metoda de Insamantare(sadire) - Direct/rasad
Mediu insamantare - Culturi in camp sau in solar
Greutate medie fruct - 200-300 gr
Tip produs - Seminte vinete

NOTA:
Toate preturile afisate sunt in LEI (RON) si contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsul din magazin. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Inainte de achizitiona un produs cereti informatii de actualitate si exacte despre produs, ignorand ceea ce este descris si prezentat in site.