Magazinul nu este lansat - Cautam investitor Sau Cumparator Magazin Online - Pentru detalii va rugam folositi formularul de contact

Seminte fasole de gradina PAULISTA, 5000 seminte

Cod produs: Sem-125
Unitate de masura: 5.000 sem
Categorie produse: Seminte de fasole,
Producator: Seminis
Pastaie Verde
Pret final:
55.92 lei

Paulista este un soi de fasole de gradina, de culoare verde, de la Seminis. Perioada de vegetatie este de  aproximativ 78 de zile de la semanat. Inaltimea medie a plantei: 40-45cm. Plantele au frunze de culoare verde inchis iar pastaile isi pastreaza culoarea verde de-a lungul intregului ciclu de productie. Forma dreapta a pastaii, uniformitate execelenta in lungime si perioada de vegetatie. Recomandat pentru recoltare mecanizata. Lungimea pastaii: 12-13cm.

Diametrul pastaii: 6–8 mm (30%), 8–9 mm (60%), >9 mm (10%).

Recomandat pentru procesare sau consum in stare proaspata. Schema de semanat este 50 x 8 cm realizand o densitate de 250.000 plante/ha.

Rezistent la A (Anthracnose, Colletotrichum lindemuthianum, Race Lambda), BCMV (Bean common mosaic virus, “I” Gene), BCTV (Curly Top, Beet curly top virus) - rezistenta intermediara, PSP (Halo Blight, Pseudomonas syringae pv. Phaseolicola, Race 2).

Ambalaj - Ambalaj 5000 seminte
Zile de maturitate - 80 zile
Forma fruct - Dreapta
Cantitate - 5000 seminte
Culoare - Verde
Metoda de Insamantare(sadire) - Direct
Mediu insamantare - Culturi in camp deschis
Inaltime - 12-13 cm
Tip produs - Seminte fasole

NOTA:
Toate preturile afisate sunt in LEI (RON) si contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsul din magazin. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Inainte de achizitiona un produs cereti informatii de actualitate si exacte despre produs, ignorand ceea ce este descris si prezentat in site.