Magazinul nu este lansat - Cautam investitor Sau Cumparator Magazin Online - Pentru detalii va rugam folositi formularul de contact

Seminte fasole de gradina UNIDOR, 100000 seminte

Cod produs: Sem-122
Unitate de masura: 100.000 sem
Categorie produse: Seminte de fasole,
Producator: Seminis
Pastaie Galbena
Pret final:
947.98 lei

Unidor este un soi de fasole de grãdinã, cu pãstaie de culoare galbenã, de la Seminis. Perioada de vegetatie: aproximativ 79 de zile de la semãnat. Plantele au port erect si o înãltime medie de 40 cm. Aspect comercial, gust foarte bun. Formã dreaptã a pãstãii, uniformitate excelentã în lungime si perioada de vegetatie. Recomandat pentru recoltare mecanizatã.

Lungimea pãstãii: 12-13 cm.

Diametrul pãstãilor: 8-9 mm (25%), 9-10.5 mm (45 %), >10.5 mm (30%).

Recomandat pentru industrializare dar si consum în stare proaspãtã.

Densitatea recomandata de semanat este de 250.000 plante/ha. Rezistent la A (Anthracnose, Colletotrichum lindemuthianum, Race Lambda), BCMV (Bean common mosaic virus, "I" Gene), PSP (Halo Blight, Pseudomonas syringae pv. Phaseolicola).

Ambalaj - Ambalaj 100.000 seminte
Zile de maturitate - 80 zile
Forma fruct - Cilindric
Cantitate - 100000 seminte
Culoare - Galben intens
Metoda de Insamantare(sadire) - Direct
Mediu insamantare - Culturi in camp deschis
Inaltime - 12-13 cm
Tip produs - Seminte fasole

NOTA:
Toate preturile afisate sunt in LEI (RON) si contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsul din magazin. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Inainte de achizitiona un produs cereti informatii de actualitate si exacte despre produs, ignorand ceea ce este descris si prezentat in site.